dissabte, 11 de setembre del 2010

Com millora la visualització el nostre estat d'ànim?


Doncs bé, ara ja sabem que som vibració i que aquesta vibració afecta totes les nostres cèl·lules del cos; així doncs, quan estem estressats totes les nostres cèl·lules es senten així.
Quan ens trobem en un moment d'aquells que realment sentim el nostre cap embotat, que voldríem marxar per un instant però no podem, el que és molt efectiu és una visualització; una simple i senzilla visualització de nosaltres mateixos en un ambient relaxat i agradable.
Com dic sempre, la ment és molt intel·ligent però molt simple alhora. Així que, en un moment en què tens ganes d'esbargir-te seu còmodament respira profundament i imagina't allà on t'agradaria ser, fent allò que voldries fer; ja sigui a la platja, a la muntanya, sentint una suau brisa a la pell o agafant la mà d'algú a qui estimes, de dia o de nit... és indiferent, però imagina't l'escenari i entra-hi.
Aquest moment per a la nostra ment és real, ella no és capaç de distingir què és real i què no així que la relaxació serà real i per tant, serà real per a totes les nostres cèl·lules. Increible veritat?
Us convido a provar-ho, en qualsevol moment, en una pausa, a la feina, abans de dormir, quan volgueu!
Gaudiu d'aquest tresor.
Us he afegit més a baix un petit exercici de visualització molt senzill i bàsic per a què aneu fent boca. Sigueu creatius i modifiqueu-lo fins que sigui a la vostra mida!

Avui respirem...

Ara us vull parlar d'un tipus de respiració en concret que us revitalitzarà el cos. La vaig aprendre fa un temps i es tracta d'una ...